2023. évi Taggyűlésünkről

cikkek: 

 

Különleges hely, gazdag program, kellemes hangulat.
Így jellemezhetjük leginkább a 2023. május 4-én, Esztergomban, a Szent Adalbert Rendezvényközpontban megtartott Mérnök napot és a 2023. évi Taggyűlésünket.

A színvonalas szakmai előadásokat követően a Taggyűlés a hivatalos napirendi pontjai keretében módosította a köztestület Alapszabályát és nevét.
Az Etikai-fegyelmi Bizottság időközi választásán a testület tagjának Fülöp Kinga Melindát, póttagjainak Dely Balázst és Kaszás Dávidot választotta meg a KEV Mérnöki Kamara jelenlévő tagsága.

Ünnepélyes és megható pillanatoknak is tanúi lehettünk a Kamara által alapított díjak átadásán:
"Az Év Mérnöke Díjat" Lobenvein Zoltán vehette át, Mikovinyi Sámuel Díjban részesült Forisek Ilona, továbbá - munkássága előtt tisztelegve - posztumusz elismerésként Szabó Pál. Volt kollégánk díját lánya, Szabó Ágnes vette át.

"Örökös tag" megtisztelő címben részesült Kerekes Mihály Zoltán és Varga Ernő.

Ezúton is szívből gratulálunk a díjazottoknak!

A szakmai nap záró akkordjaként a kellemes tavaszi koraestén Besey László vezetésével múltidéző sétán ismerkedhettünk meg Esztergom műemlékeinek titokzatos történetével.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Mérnöki Kamara Elnöksége és Titkársága nevében köszönjük minden kedves tagtársunknak, aki eljött, részt vett Taggyűlésünkön és osztozott velünk ezekben a különleges pillanatokban.

A rendezvény az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.

Idei díjazottjaink:
Az Év Mérnöke Díj átadása 2023.
A Mikovinyi Sámuel Díj átadása 2023.
Örökös tag cím adományozása 2023.