Válaszd az Edutus Egyetemet első helyen!

cikkek: 

Hamarosan véget ér a jelentkezés a 2021. szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. Ha még hezitálsz a jelentkezésen vagy több lehetőséget is megjelölnél, esetleg nem tudtad, hogy emelt szintű érettségi nélkül is jelentkezhetsz egyetemi képzésre, akkor olvasd végig levelünket és találd meg a számodra legideálisabb képzést és képzési formát!

Böngéssz az Edutus Egyetem képzési kínálatában és találd meg a számodra legmegfelelőbb képzést és képzési formát. Segítünk a tandíj fizetésében, partnereinken keresztül a képzési idő alatt munkatapasztalatot szerezhetsz. Nem tudnál minden órán részt venni? Webináriumi rendszerünknek köszönhetően sosem maradsz le egyetlen óráról sem! Visszanézheted vagy a kurzus időpontjában élőben bekapcsolódhatsz a tanórákba bárhonnan (nem csak covid idején).

https://www.edutus.hu/oktatas/

Az Edutus Egyetemre több módon is felvételt nyerhetsz. 2005 előtt éretsségiztél? Felsőfokú végzettséggel rendelkezel? Nincs emelt szintű érettségid? Nálunk minden helyzetre találsz megoldást!

https://www.edutus.hu/felvetelizoknek/felveteli-aktualis/

2021-től fontos változás! Aki rendelkezdik felsőoktatási szakképzésben szerzett oklevéllel és ennek eredménye alapján szeretne bekerülni alapképzésre, annak nem kell emelt szintű érettségi a bejutáshoz.

Az Edutus Egyetem felsőoktatási szakképzését elvégezve lehetőséged nyílik alapszakokon továbbtanulni (emelt szintű érettségi nélkül), melybe – a hallgató teljesítményétől függően és az elvégzett szak és folytatandó szakterülettől függően – 30-90 kredit beszámításra kerül az itt elvégzett tantárgyak közül, így akár 1 évvel is megrövidülhet a képzés időtartama. Vagyis 4 év alatt szerezhetsz két végzettséget.

https://www.edutus.hu/oktatas/felsooktatasi-szakkepzes/