Energiahatékonysági projekt a fenntarthatóságért és környezetünk védelméért

A projekt neve, EUREM EnergyManager. A szervezés kizárólagos hazai licencét a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara kapta meg 2011-ben. Azóta rengeteg pozitív tapasztalatot, eredményt értünk el itthon az EUREM segítségével. A projekt kapcsán a résztvevők egy 180 órás gyakorlatorientált képzésen vesznek részt, amelyet követően saját vállalatuk/intézményük számára egy energiahatékonysági projektet kell kidolgozniuk. Ez a projekt minimum 10%-os energiamegtakarítást eredményez. (A gyakorlati tapasztalatok alapján a már megvalósult projektek ennél jóval magasabb, 40-60%-os megtakarítást eredményeztek.) A képzést követően tehát a résztvevő (ill. a résztvevőt delegáló vállalat/intézmény) azonnali jelentős költségcsökkentést érhet el. Úgy gondoljuk, hogy ez a szakmai továbbképzési lehetőség vállalati munkatársak, valamint állami, önkormányzati szektorban dolgozó, energetikáért, létesítményüzemeltetésért felelős munkatársak számára egyaránt rendkívül hasznos, jövőbe mutató lehetőség.

Bővebb információ az EUREM projektről: www.duihk.hu/eurem

Részletes információ a tavaszi kurzusról: itt

 

EUREM Energiagazdász képzés

Időpont: április 19-től

Jelentkezési határidő: április 4.

· Megoldást keres a magas energiaköltségei csökkentésére?

· Van az Ön vállalatánál olyan munkatárs, aki tudja hol és hogyan lehet a leghatékonyabban csökkenteni az energiaköltségeket?

Miért érdemes részt venni?

Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon. Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához. A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez. Eddigi résztvevőink éves szinten átlagosan 14 millió Ft feletti megtakarítást értek el.

A képzés legfőbb előnyei

· azonnali költségcsökkentő hatás – eddigi résztvevőink átlagosan évente 14 millió forint feletti megtakarítást értek el

· nemzetközileg elismert oklevél – egyedi, résztvevőnként sorszámozott EUREM logóval

· nemzetközi networking, kapcsolati tőke – nemzetközi EUREM konferencia és weblap

· interaktív órák, gyakorlatias oktatás – gyakorlati példákkal, valós esettanulmányokkal

· tapasztalatcsere, best practice-k megvitatása – a képzés alatt és azt követően egyaránt

· gyakorlati életből érkező, tapasztalt oktatók – sok éves, átfogó vállalati tapasztalattal

 

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági továbbképzés, amelynek segítségével hatékony és gyors csökkenés érhető el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket. Az EUREM EnergyManager képzés egy olyan nemzetközi szinten elismert komplex program, amely jelenleg 32 országban fut és világszerte több mint 5000 végzett résztvevővel rendelkezik. Már hazánkban is számos vállalat dolgozik saját Energiagazdásszal.

 

További információk a képzésről: www.duihk.hu/eurem

 

Várjuk jelentkezését!

Kérdések esetén forduljon hozzám bizalommal!

 

Üdvözlettel / mit freundlichen Grüßen

Német-Magyar Tudásközpont Kft.
Deutsch-Ungarisches Wissenszentrum GmbH
H-1024 Budapest, Lövőház u. 30.
Tel.: +36/1/454 0609
Mobil: +36/20/362 8712