2021. évi Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívás

cikkek: 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - GÁBOR DÉNES-díj 2021

 

Alapítványunk - szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit - idén ismét meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A határainkon túl élő alkotó elismerésére javaslatot tehetnek a határainkon túli (Kárpát-medence és magyarság a világban) szakmai, valamint civil szervezetek.

Kérjük segítse idén is felhívásunk népszerűsítését, terjesztését, ezzel is elősegítve az információ eljutását az érintettek minél szélesebb köréhez.

Közreműködésével megnő annak az esélye, hogy a Kuratórium "látókörébe" bekerüljenek a díjazásra esélyes szakemberek.

A felterjesztés határideje 2021. október 11.

 

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ címről letölthetők.

Fáradozását ezúton és előre is köszönve tisztelettel kérjük szíves válaszát arra nézve, hogy számíthatunk-e a Gábor Dénes-díj felhívás Hírlevelükben, Honlapjukon vagy más úton történő népszerűsítésére?

 

Üdvözlettel:

Hesz Anikó

ügyvezető
--

NOVOFER Alapítvány a

Műszaki Szellemi Alkotásért

Gábor Dénes-díj

Budapest 1112, Hegyalja út 86.

Adószám: 19007562-1-43
www.gabordenes.hu
Tel: +36 1 319-8913

Mobil: +36 30 4848-004