Épületenergetika és energetikai tanúsítások tűzvédelmi kérdései konferencia és szakmai továbbképzés - Tatabánya, 2023.11.28.

 

Épületenergetika és energetikai tanúsítások tűzvédelmi kérdései I. rész

Miként vegyük figyelembe az energetikai tervezés során a tűzvédelmi követelményeket?

A TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség, a Komárom-Esztergom Vármegyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi és Épületgépészeti Tagozata, a Magyar Építész Kamara Tűzvédelmi Tagozata, a TMKE Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete tisztelettel meghívja Önt

az OMÉN 2023 keretein belül megrendezésre kerülő hiánypótló tűzvédelmi szempontú szakmai napjára, melynek aktualitása a 2023. november 01-től hatályos a 9/2023. (V. 25.) ÉKM rendelete az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról, valamint a megváltozott 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról. A tervezés, valamint a tanúsítás során figyelembe szükséges venni a tűzvédelmi követelményeket. Melyek az energetikai modernizáció, az épületfelújítások, korszerűsítések új tűzvédelmi kihívásai? Milyen műszaki megoldások alkalmasak a tűzvédelmi követelmények kielégítésére? Miként lehet igazolni a megfelelőséget? Az előadások anyagai a konferenciát követően a résztvevők számára visszanézhetők, az előadás anyagok pdf. formátumban letölthetőek lesznek. Aki a konferencia napon nem tud részt venni annak is érdemes ennek okán a rendezvényre regisztrálni!

A rendezvény időpontja: 2023. november 28. 10:00 óra

Helyszín: EDUTUS Egyetem, "A" Épület, Földszinti Nagyelőadó
2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.

A személyes részvétel mellett lehetőség van az online részvételre is.
 

A Magyar Mérnöki Kamara részére a tűzvédelmi és az épületgépészeti tagozat általi szakmai továbbképzés akkreditációja megtörtént.

Részletes információk (program, részvételi díj és jelentkezés módja):

Meghívó_OMÉN, TSZVSZ Konferencia_Tatabánya, 2023.11.28.

Jelentkezési lap - 2023.11.28. - A kitöltött jelentkezési lapot kérjük, a tszvsz@tszvsz.hu e-mail címre legyenek kedvesek megküldeni.

Várjuk szíves jelentkezését, érdeklődését!