Információk 2022. tavasz

cikkek: 

Tisztelt Kollegina!

Tisztelt Kollega!

 

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket az alábbiakra:

  • A KomáromEsztergom Megyei Mérnöki Kamara megkezdte a megyei szakmai továbbképzések szervezését. A képzési időpontok folyamatosan kerülnek majd fel az MMK Szakmai Továbbképzési Naptárába és természetesen, a megszokott módon emailben is küldeni fogjuk az egyes képzések felhívásait azon szakmagyakorlóknak, akik az érintett szakterületen tevékenykednek.

 

  • 2022. január 1től területi kamaránk fokozatosan áttér a számlák elektronikus úton, Pdf formátumban történő küldésére. Erről hamarosan további tájékoztatást is küldünk.

 

  • Kérjük, hogy legyenek kedvesek ellenőrizni az adataikat az MMK Online Névjegyzékében. Ha adataikban változás történt, vagy módosítani szeretnék a Névjegyzékben szereplő publikus elérhetőségeiket, kérem írásban jelezzék felénk a kemmk11@gmail.com email címen.

 

  • A Kamarai törvény és a 266/2013. (VII.11.) Kormányrendelet előírásai alapján cég abban az esetben végezhet szakmagyakorlási jogosultsághoz kötött tevékenységet, ha személyesen közreműködő tagja, vezető tisztségviselője vagy munkavállalója rendelkezik az adott szakterületre érvényes engedéllyel, a tevékenységet a jogosultsággal rendelkező személy végzi és a cég regisztrál a Kamara adatbázisába.

 

Aki nem tudja biztosan, hogy eleget tett-e ezen kötelezettségének, a Cégnyilvántartásban ide kattintva ellenőrizheti.

 

Ha esetleg még nem regisztrálta vállalkozását, azt a Magyar Mérnöki Kamara honlapján található CÉGREGISZTRÁCIÓS ŰRLAP segítségével teheti meg. Részletes információk az mmk.hu oldalon a Cégek bejelentése menüpontban találhatók.

 

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre.

 

Üdvözlettel:

 

Vinitor Ágnes

titkár

és a KEM MK Titkárságának munkatársai