Információk az ONLINE továbbképzésekhez - 2021. tavasz

cikkek: 

Tisztelt Kollegina!

Tisztelt Kollega!

Az alábbiakban olvashat néhány technikai információt az ONLINE szakmai továbbképzésünkön való részvétellel kapcsolatosan:

  • Az online képzés általánosságban a KEM Mérnöki Kamara székhelyén kerül megrendezésre, az itt elhangzó előadásokat közvetítjük élő stream videón a Microsoft Teams program segítségével. (Képzés kontaktórás formában jelenleg nem kerül megtartásra a veszélyhelyzet miatt.)
  • Az élő közvetítéshez nem szükséges Teams regisztrációval/fiókkal rendelkezni, ahhoz bejelentkezés nélkül is csatlakozni lehet.
  • A közvetítés megtekintéséhez internet kapcsolatra, asztali számítógépre vagy laptopra, illetve hangszóróra/fülhallgatóra van szükség. A könnyebb kezelhetőség érdekében javasoljuk, hogy szíveskedjenek előnyben részesíteni az asztali számítógépről, vagy laptopról történő kapcsolódást.
  • Azok számára, akik nem rendelkeznek Microsoft Teams regisztrációval és/vagy nem ismerik még az alkalmazást, csatoltunk egyegy segédletet a kapcsolódás lényegesebb lépéseiről.
  • A képzés során kérdések feltevésére a videó „KérdésekVálaszok” paneljának segítségével lesz lehetőség. Az itt feltett kérdéseket továbbítjuk az előadók felé.
  • Az elhangzott előadások anyagait minden résztvevő számára elérhetővé tesszük digitális formában.

Az online képzés menete:

  • A képzés napján 7:30 – és 8:00 óra között kiküldjük a jelentkező által az adott képzésre megadott email címre az élő közvetítés meghívóját, elegendő időt hagyva a kapcsolódásra.

A csatlakozás során felmerülő esetleges kérdés és probléma esetén rendelkezésre állunk majd telefonon a +36-31/789-6607 telefonszámon.

  • Kérjük, hogy a közvetítéshez való kapcsolódás után, a „KérdésekVálaszok” fülre kattintva a „Saját kérdések” pontban szíveskedjen beírni a nevét és kamarai számát „pl. Minta Név, 1101234”.

Ezáltal ellenőrizzük, hogy valóban sikeres volt a csatlakozás, melyről visszaigazolást küldünk.

  • A képzés során a jelenlét ellenőrzésének céljából szintén a „KérdésekVálaszok” fülön, a „Kiemelt” rovatban fogunk megjelentetni ellenőrző kérdéseket, melyekre kérjük, hogy szíveskedjen válaszolni – ez a feltétele a továbbképzési igazolás kiadásának.

Mindent elkövetünk az élő közvetítés zavartalan és sikeres lebonyolításának érdekében.

Üdvözlettel:

KEM Mérnöki Kamara

Titkársága