Kamarai tisztújítás 2024. Jelölési felhívás

Tisztelt Kollegina!
Tisztelt Kollega!

A Komárom-Esztergom Vármegyei Mérnöki Kamara 2024. májusában tartandó

Tisztújító Taggyűlésére

a Választási Jelölő Bizottság továbbra is várja a jelöléseket, melyre a határidőt meghosszabbítottuk.

A kamarai honlapon megtalálható a hatályos Alapszabályunk (https://kemmk.hu/szabalyzatok), amely tartalmazza a választás szabályait is (4. pont).

Fontos, hogy a KEV Mérnöki Kamara Alapszabálya 4.1. pont c) bekezdése értelmében csak azon személyek jelölését tudjuk elfogadni, akik egyúttal nyilatkoznak arról, hogy elfogadják a jelölést az adott tisztségre. Kérjük mindenképp egyeztessenek az önök által jelölt kamarai taggal.

A KEV Mérnöki Kamara aktív, választható tagjainak listáját (11-es vármegyekóddal kezdődő kamarai számmal rendelkező tagok) a Magyar Mérnöki Kamara közhiteles névjegyzékében az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthetik át:

MMK Névjegyzék

Csatoltan küldöm a jelölő lapot, amelyet kérjük a Választási Jelölő Bizottság részére 2024. március 31-ig legyenek kedvesek megküldeni.

A jelölő lapot kiegészítettük további két tisztséggel:

  • A Tagfelvételi és Minősítő Szakértői Testület mandátumáról nem a Taggyűlés, hanem a tisztújítást követően összehívott első ülésén - az Elnökség határoz, azonban szívesen fogadjuk ehhez a testülethez is a jelöléseket.
  • A Választási Jelölő Bizottság mandátuma 2027. májusáig érvényes, e testületbe célszerű póttagokat megválasztani, így ide is várjuk a javaslatokat.

JELÖLŐ LAP ÉS ELFOGADÓ NYILATKOZAT KEV MK

Szíves együttműködésüket előre is nagyon köszönöm.

Kérdés esetén, illetve a jelölés adminisztratív teendőivel kapcsolatosan a Bizottság is és a kamarai Titkárság is készséggel áll a rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Rózsár Péter s.k.
KEV MK Választási Jelölő Bizottság
elnöke