Meghívó a KEM Mérnöki Kamara Taggyűlésére 2021.09.08.

cikkek: 

Tisztelt Kollegina!

Tisztelt Kollega!

 

Ahogy a korábbiakban tájékoztattuk Önöket, a 2021. tavaszán érvényben lévő járványügyi veszélyhelyzeti korlátozások miatt az eredetileg 2021. májusra tervezett Taggyűlésünket elhalasztottuk.

Tekintettel arra, hogy „A veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI. 16.) Kormányrendelet” Kamaránkat is érintő előírásai már lehetővé teszik, hogy Taggyűlésünket személyes jelenléttel valósítsuk meg, így a

Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara a 2021. évi Taggyűlését a tavalyi évhez hasonlóan egy Mérnöknap keretében szervezi meg

 

2021. szeptember 8-án, 1415 órai kezdettel,

 

Tatán, a közelmúltban felújított és megnyitott Esterházy Kastélyban, amelyre tisztelettel meghívom.

A Taggyűlés hivatalos meghívója az alábbiakban tölthető le: 

 

Tervezett program:

1400 Érkezés a Kastélyba, regisztráció

1415 Megnyitó, majd a felújított Kastély megtekintése – szakmai tárlatvezetéssel

1530 A KEM Mérnöki Kamara 2021. évi Taggyűlése

1700 Kötetlen beszélgetés uzsonna közben, kedvező időjárás esetén a Kastélyparkban

 

Bár a Köztestületek küldöttgyűléseire/taggyűléseire „A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet” rendezvényekre vonatkozó korlátozásait nem kell alkalmazni, azonban kiemelt figyelmet fordítunk a résztvevők egészségének védelme szempontjából megfelelő óvintézkedések betartására.

Kérjük, hogy a Taggyűlés zárt térben tartandó hivatalos részén szíveskedjenek maszkot viselni, lehetőség szerint ügyelni a távolságtartásra. Minden résztvevő számára biztosítunk maszkot és a helyszín több pontján is kihelyezünk kézfertőtlenítőket.

 

Örülnénk, ha minél többen időt szakítanának a programra, lehetőséget biztosítva ezzel a közös ügyeink megvitatására, egy pillanatnyi megállásra.

 

Várjuk szíves jelentkezését.

 

Üdvözlettel:

 

Bukovics László                               Vinitor Ágnes

     elnök                                                   titkár