Névadó-pályázat Tatabánya Millenniumi közparkba vezető két új hídjához

cikkek: 

Tatabánya két új hídján keresztül lehet megközelíteni az átépített Millenniumi közparkot.

A Köztársaság úti buszmegálló (volt Hanzi söröző) és a Jubileum Park felől egy-egy kerékpáros és gyalogos átjárón kelhetünk át a park felé. Ennek a két helynek keres nevet a város. A cél, hogy találkozási pontként könnyen megnevezhető legyen a két helyszín.

Elsősorban névpárokat fogad el a pályázatot kiíró Tatabánya MJV Önkormányzata, tehát a két átjáró elnevezésének kapcsolódnia kell egymáshoz. A cél, hogy Tatabánya természeti értékei, hagyományai, történelme kapjon főszerepet az elnevezés során.

Pályázhat minden, tatabányai állandó lakcímmel rendelkező magánszemély, aki 2021. március 1-ig betöltötte a 18. életévét

A pályázatnak tartalmaznia kell a javasolt névpárt és azok rövid (egyenként legfeljebb 1500 karakteres – fél gépelt oldalas) leírását, indoklásként.

Kézzel vagy géppel írt, de saját kézzel aláírt nyilatkozatot arról, hogy minden pontban megfelel a pályázati kiírásnak és a javaslat benyújtásával vállalja neve nyilvánosságát a pályázattal kapcsolatosan.

Egy pályázó legfeljebb 2 névpár javaslatot nyújthat be.

A pályázatnak elektronikus úton 2021. március 21-én éjfélig, postai úton legkésőbb 2021. március 25-ig be kell érkeznie. kommunikacio@ph.tatabanya.hu, 2800 Tatabánya, Fő tér 6. (a borítékra írják rá: Névadó pályázat 2021.)

A pályázatokat a Tatabányai Múzeum, valamint a József Attila Városi és Megyei Könyvtár munkatársai állítják javaslati sorrendbe. A legesélyesebb 10 pályázatot szavazásra bocsátja a város, így a tatabányai online oldalak és újságolvasók dönthetnek az elnevezésről.

Eredményhirdetés: 2021. április 21.

Az első három legtöbb szavazatot kapott pályázat beküldője tatabányai ajándékokat, helyi termelők portékájából készült csomagot vehet át növekvő értékben. A nyertes pályázó nevét - amennyiben vállalja – az átjárók, mint találkozási pontok nevével együtt tünteti fel a város mindkét oldalon.

https://tatabanya.hu/hireink/1741-Nevado-palyazat