Tájékoztató – rendkívüli intézkedések 2020.03.16.

cikkek: 

Tisztelt Kollegina!

Tisztelt Kollega!

Tekintettel arra, hogy 2020. március 11-én Magyarország Kormánya „veszélyhelyzetet” hirdetett meg a Koronavírus járvány terjedésének megelőzésére és ezzel többek között elrendelték, hogy a 100 fő feletti rendezvények nem tarthatók meg, így a 2020. március hónapra előzetesen leszervezett és nagy résztvevői létszámú szakmai továbbképzéseinket lemondtuk – a jelentkezőknek természetesen külön értesítést is küldtünk.

Egyetértve a Magyar Mérnöki Kamara ajánlásával, a Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara átmenetileg, a veszélyhelyzet megszüntetéséig a továbbképzések szervezését felfüggeszti.

Szíves tájékoztatásul jelzem, hogy akinek az ötéves továbbképzési időszaka a „veszélyhelyzet” alatt jár le és emiatt nem tud eleget tenni a továbbképzési kötelezettségének, a jogosultságát meghosszabbítjuk és 2020. december 31-ig adunk határidőt a hiányzó képzés pótlására.

Kérem, hogy ha a közeljövőben lejáró jogosultsága van még a lejárat előtt vegye fel a kapcsolatot titkárságunkkal a részletek egyeztetése céljából.

Természetesen a zárlat feloldása után elkezdjük a továbbképzések szervezését és mindent megteszünk annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsunk az elmaradt továbbképzések pótlására.

A Magyar Mérnöki Kamara tájékoztatója a rendkívüli intézkedésekről a https://mmk.hu/informaciok/hirek/20200312_veszhelyzet linken érhető el.

Annak érdekében, hogy a napi ügyintézés során is a minimálisra tudjuk szorítani a személyes jelenlétet igénylő ügyeket, kérem, szíveskedjenek előnyben részesíteni a telefonos és e-mailes ügyintézést az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: 34/311-950, 31/789-6607

E-mail: kemmk11@gmail.com

A rendkívüli körülményekre való tekintettel is mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az ügyintézés zavartalan legyen, és ne érje semmiféle hátrány a szakmagyakorlóinkat.

Szíves megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönöm.

Tatabánya, 2020. március 16.

Üdvözlettel:

Takács Zsuzsanna

titkár