Takács Zsuzsanna Zielinski Szilárd-díjban részesült

cikkek: 

Kedves Kollegina!

Kedves Kollega!

A Magyar Mérnöki Kamara díjait, elismeréseit Nagy Gyula elnök 2021. május 28-án, pénteken, online díjátadó ünnepség keretein belül adta át. Ezúton gratulálunk mindenkinek, aki e jeles alkalommal elismerésben részesült.

Különösképpen és szívből gratulálunk

Takács Zsuzsannának,

aki Zielinski Szilárd-díjban részesült

a Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara érdekében végzett szolgáltató szemléletű szervezői munkájáért, valamint a nagy érdeklődést kiváltó mérnöki képzések magas színvonalú előkészítéséért.

A Komárom-Esztergom Megyei Mérnöki Kamara alapító tagja, a köztestület 1996. évi megalakulásától 24 évig, 2021. januárjáig a Kamara Titkára. Tevékenysége során nagy szerepe volt a szervezet kiegyensúlyozott működésében, a „SZOLGÁLTATÓ KAMARA” elkötelezett híve és megvalósítója. A kamarai közösség érdekében végzett munkájával maradandó értéket teremtett.

Tevékenységének köszönhetően a KEM Mérnöki Kamara, a KEM Építész Kamara és a MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Egyesület közös titkárságával sikerült létrehoznia egy olyan műszaki értelmiségi szolgáltató központot, mely nemcsak a kamarai szakmagyakorlók szolgálatában áll, hanem nyitva áll a lakosság részére is, figyelmet fordít a fiatal generáció környezet- és energiatudatos oktatási-nevelési tevékenységére, továbbá széleskörű szakmai együttműködést folytat a megye gazdasági-társadalmi szervezeteivel is.

Magyar Mérnöki Kamara 2021. évi díjai, kitüntetései átadásáról szóló összefoglaló cikk az MMK honlapján az alábbi linken megtekinthető:

https://www.mmk.hu/informaciok/hirek/kamarai-dijatado2021-20210529