Tervezést érintő jogszabályi és Tűzvédelmi Műszaki Irányelvi változások - SZAKMAI KONFERENCIA - Budapest, 2024. április 9.

Tervezést érintő jogszabályi és Tűzvédelmi Műszaki Irányelvi változások

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága, a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség, valamint a Komárom-Esztergom Vármegyei Mérnöki Kamara, a MMK Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata, a Magyar Építész Kamara Tűzvédelmi Tagozata a Komárom-Esztergom Vármegyei Építész Kamara, valamint a TMKE Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete tisztelettel meghívja Önt a 

szakmai napjára, melynek aktuális témája a 2024 évi jogszabályi és Tűzvédelmi Műszaki Irányelvi változások.   A folyton változó jogi környezetben elengedhetetlenül fontos, hogy a szakmagyakorlók napi szintű ismeretekkel rendelkezzenek nem csak tűzvédelmi tervezői szinten, hanem építész és más szakági tervezői, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri szinten is. Ebben kíván a szakmai nap megfelelő mélységű tájékoztatást adni.

A konferencia időpontja:                2024. április 09., 9 óra 30 perc

A konferencia helyszíne:                 Lurdy ház 5 konferencia terme
                                                          
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

Részvételi feltételek:  A szakmai napon való részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj megfizetéséhez kötött.
Az alábbi online jelentkezési lapot kérjük kitölteni:

JELENTKEZÉSI LAP 2024.04.09.

A konferencia teljes programja az alábbi felhívásban olvasható:

Felhívás - Tűzvédelmi jogszabályi és TvMI változások konferencia 2024.04.09.

A rendezvényen való részvétel a tűzvédelmi, építési, tartószerkezeti, elektrotechnikai és épületvillamossági, épületgépészeti szakterületeken szakmai továbbképzésként elfogadható.

A regisztrációval kapcsolatos kérdés esetén a főszervező TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség elérhetőségein érdeklődhetnek:
https://www.tszvsz.hu/hu/kapcsolat

Várjuk szíves jelentkezését!